Miltä kuulostaa kuohuviinin ja cocktailpalojen nauttiminen haiden, rauskujen ja muiden merenelävien ympäröimänä? Minusta se kuulostaa mahtavalta ja pääsinkin kokemaan sen, kun Toimistosissit ja Merirosvot juhlapalvelut järjestivät after work -tilaisuuden SEA LIFEssa.

Koko merimaailma oli meidän käytössämme, joka jo itsessään oli mieleen painuva kokemus. Tilaisuus alkoi alkudrinkeillä, jonka jokainen sai valita oman makunsa mukaan runsaasta valikoimasta, ja Merirosvot juhlapalveluiden Tony Laakson tervetulopuheella. Jo kymmenen vuotta alalla toiminut Merirosvot juhlapalvelut järjestävät tarpeen mukaan joko koko juhlat avaimet käteen periaatteella tai vain osan juhlista esimerkiksi tarjoilut tai ohjelman. Juhlien teeman voi ideoida itse tai käyttää hyväkseen Merirosvojen valmiita teemoja; SEA LIFEn suosikkeihin kuuluvat Karibia/Hawai -aiheiset juhlat, mutta esimerkiksi myös James Bond -teema martineineen ja pokeripöytineen sopii hyvin merimaailman tunnelmaan.

 

Merirosvot juhlapalveluiden Tony Laakso

 

Alkumaljojen jälkeen oli vuorossa opastettu kierros ja pääsimme tutustumaan vasta avattuun elämysaltaaseen. Siellä oli tällä hetkellä mm. rapuja, meritähtiä sekä merisiilejä. Altaaseen tuodaan pikkuhiljaa uusia asukkeja, jotta kaikki ehtivät tottumaan toisiinsa. Jännä oli päästä hypistelemään tyhjiä hain ja rauskujen munien koteloita, joita aiemmin olimme ihmetelleet altaassa, jossa haivauvat saivat rauhassa kehittyä. Munakotelot siis kerätään altaiden pohjasta turvaan erilliseen akvaarioon, jossa hait saavat kehittyä ja ”synnyttyään” haivauvat siirretään isompaan altaaseen.

 

SEALIFEn Värikkäitä kaloja

 

Kierroksen jälkeen oli vuorossa ruokailu. Tarjolla oli aivan uskomaton cocktailbuffet, jossa erilaiset maut täydensivät täydellisesti toisiaan. Pöydästä löytyi mm. kreikkalaista salaattia, minikanavartaita, erilaisia lihapullia sekä juustoja ja keksejä. Lisäksi tarjolla oli uskomattoman värikäs hedelmälautanen ja aterian kruunasi jälkiruokabuffet, jossa pääsimme maistelemaan mm. minikokoisia muffineja ja macaroneja. Huomionarvoista oli, että kaikki jälkiruoat olivat gluteenittomia.

 

Coctailbuffet SEALIFEssa


Värikäs hedelmälautanen

 

Merirosvot juhlapalvelulla on omia juhlapaikkoja SEA LIFEn lisäksi mm. Espoon Villa Elfvik, Vantaan Villa Smeds ja tietysti heidän kotisatamansa Espoossa sijaitseva Villa Åkerblom. Pitopalvelun voi tilata mihin vaan ja kaikki paikkoihin voi halutessaan tuoda omat juomatarjoilut. Tony kertoi, että Merirosvot juhlapalveluille on erittäin tärkeää ruoan hyvä laatu ja mahdollisuuksien mukaan he käyttävät aina luomutuotteita. Myös erikoisruokavaliot otetaan hyvin huomioon, he haluavat tarjota laadukasta ja maukasta ruokaa myös erilaisia ruokavalioita noudattaville.

 

 

SEALIFEn kokoushuone

 

SEA LIFE taipuu moneksi tilaisuuksia järjestettäessä. Heillä on valmiit puolen- ja kokopäivän kokouspaketit, johon sisältyy kokoushuoneen käytön lisäksi opastettu kierros merimaailmassa. Kokoushuoneessa on langaton internet, tykki, sekä fläppitaulu ja tietokone ja se soveltuu noin 20 – 30 hengelle riippuen miten pöydät on järjestetty. Kokouspäivään voi lisätä lounaan joko Linnanmäen ravintolassa tai esimerkiksi Merirosvot juhlapalveluiden kautta. Cocktail-tilaisuuden voi järjestää jopa 300 ihmiselle ja pöytäruokailukin onnistuu 30 hengelle. SEA LIFEen on myös helppo tulla julkisilla ja edestä löytyy myös iso parkkipaikka. Ja tietysti paikka sopii myös liikuntarajoitteisille. Kaikin puolin siis mielenkiintoinen ja suositeltava paikka järjestää tilaisuuksia ja juhlia.